Početna Politika Stevandić nastavlja da šokira- epizoda stranačka učiteljica

Stevandić nastavlja da šokira- epizoda stranačka učiteljica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedinjena Srpska ne prestaje da šokira javnost. Nakon spota koji je izazvao brojne reakcije javnosti, ova partija promoviše novu aktivnost – Ujedinjeno Srpsku učiteljicu.

“Imate nedoumicu, zbog zadaće probleme?
Radionica je za vas, tu nema dileme.
Kakvo je to u razredu stanje,
reći će Vam učiteljica,
pa ona ima znanje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se roditelji i prosvjetni radnici pitaju kako će ove radionice da izgledaju, politička analitičarka Tanja Topić smatra da je Ujedinjena Srpska stranka koja samo želi da izazove šok i da skandaloznim i neprihvatljivim ponašanjem dospije u javnost. Jer, kako navodi, njima je i takva reakcija bolja od ravnodušnosti.

“To je stranka koja nastoji izazvati reakciju, pa čak i neku vrstu šoka. Ide se na to da bi svaka reakcija na ove stvari nosila u sebi što veću pažnju. Ide se na to da se zbog te kontroverznosti i tog nečeg ‘drugačijeg’ dobije što veći broj lajkova, pa čak i kad to ima negativnu konotaciju, jer im je važno samo da se priča o tome.

Njima je bitno samo da se izazove efekat pažnje i da se o tome priča. To naravno nije nikakv ekvivalent da će taj broj ljudi koji su pogledali tu vrstu videa i propagandnog materijala istovremeno biti i glasači”, rekla je Topić za Buku.

Ona navodi da Ujedinjena Srpska šok kampanju plasira upravu preko društvenih mreža koje izazivaju najviše reakcije.

“Jednostavno se želi izazvati ta vrsta šokantne reakcije koja je bolja od ravnodušnosti. Čini se da oni koriste situaciju koja je vezana za pandemiju i tu šok kampanju prevashodno plasiraju na prostor društvenih mreža i to izaziva određenu pažnju pri čemu se vrlo malo ulazi u suštinu i dubinu u smislu da nije kontroverzno da učitelji i nastavnici iz Ujedinjene Srpske mogu ’pravilno podučiti’ i roditelje i djecu, jer pobogu, drugi nisu za to sposobni.

Tu se šalje i poruka koalicionim partnerima ‘ mi smo jedini kompetentni,a  cjelokupan sistem na ovaj način i ovom porukom postavljamo u pitanje.’

Dakle, njima je prvo bitno da imaju preglede i klikove i reakciju, a drugi segment je poruka koalicionim partenerima kako su oni tis a znanjem i kompetencijama”, rekla je Topić.

(mojabanjaluka.info)

 

ASHA prodaja vozila