Početna Zanimljivosti Stevandić napao Krivokapića pa se obrukao i postao predmet ismijavanja

Stevandić napao Krivokapića pa se obrukao i postao predmet ismijavanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupština Crne Gore sinoć je usvojila Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, kojim se neupitno priznaje genocid, kao i zabrana njegovog javnog negiranja.

Reakcija lidera Ujedinjene Srpske, Nenada Stevandića, koji je na svom Twitter profilu prozvao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića postala je predmet ismijavanja.

– Poštovani prof.Krivokapiću. Bili vas sad nebeski mitropolit Amfilohije koji vas je i nametnuo DF-u podržao ovom šta radite?Znate dobro da nebi!Često se na njega pozivali i tako sebi pravili manevarski prostor.Hoćete li sad u otvoreno antisrpstvo, zašto hoćete, i jeli vas sramota? – napisao je Nenad Stevandić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 • Objava na Twitteru

  Objava na Twitteru

  Foto: Screenshot


Međutim, napisano su zasjenile Stevandićeve pravopisne i gramatičke greške, pa je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

“Gdje on završi osnovnu?”, “Napravio je bukvalno 14 grešaka u četiri rečenice”, “Nenade ko Vam je ovo pisao, dragi poštovani doktore”, komentari su na Stevandićev tvit.

 • Jedan od komentara na objavu

  Jedan od komentara na objavu

  Foto: Screenshot


– Eeeee, ali zato on i njemu slični kvazipolitičari imaju šofere. Ovoliko gramatičkih grešaka ne pravi ni mali Perica u obdaništu. Mali sjedi jedan – još je jedan u nizu komentara na objavu.

 • Komentar na objavu Nenada Stevandića

  Komentar na objavu Nenada Stevandića

  Foto: Screenshot