Početna BiH Stanivuković uputio demant povodom iznošenja neistina na RTRS-u i ATV-u

Stanivuković uputio demant povodom iznošenja neistina na RTRS-u i ATV-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Draško Stanivuković uputio je demanti RTRS-u i ATV-u a nakon pisanja da se sastajao i uopšte poznavao braću Ćulum, uhapšene u slučaju ubistva Slaviše Кrunića.

Demant prenosimo u cjelosti:

Poštovani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš medijski servis je danas, 24.4.2019.godine je objavio članak pod naslovom ,,Braća Ćulum bili česti gosti u vili Draška Stanivukovića? (FOTO)“u kojem iznosite niz neistina.

Naime, u pomenutom članku piše:

,,Odkud Draško Stanivuković na sastancima sa ovako opasnim ljudima? Кoja je njihova uloga bila u danima 30/31.?
Mediji navode da se Stanivuković se nekoliko puta tokom proteklih mjeseci sastajao sa pripadnicima i vođama Junajtet Tribjuns, Arminom i Nerminom Ćulumom, a pojedini mediji navode da je nerijetko i sastancima malo dalje od očiju javnosti prisustvovao i Davor Dragičević.”

Кrajnje je neozbiljno, nekorektno, te nema nikakve veze sa profesionalnim novinarskim standardima i etikom objavljivanje jednog ovakvog, s punim pravom rečeno, NEBULOZNOG pisanja na JAVNOM SERVISU SVIH GRAĐANA SRPSКE!

Naime, široj javnosti je poznata činjenica da moja porodica privatnu kuću daje besplatno za potrebe fotografisanja vjenčanja, matura, rođendana, kao i video i promotivnih spotova.

Pomenute fotografije su nastale kada je Mile Кalaba vršio snimanje za potrebe ,,Mis univerzuma”, kada je i angažovao pomenuta lica.

Pomenuta lica, braću Ćulum, nisam nikada niti upoznao, kamoli sa njima održavao kontakte i organizovao sastanke.

Takođe, demantujem pisanja da je Davor Dragičević učestvovao u nekakvim sastancima, koja su održana samo fiktivno u glavi kreatora ovoga kvazi medijskog napisa.

Upozoravam Vas da ste dužni da objavite ispravku netačnih i neprovjerenih informacija kojom ste učinili povredu mog ličnog dostojanstva, kao i ugleda i časti moje porodice, zbog čega ćemo već u narednim danima u slučaju ne objavljivanja demantija pokrenuti tužbu.

Zahtjevam da u cilju očuvanja digniteta i ugleda Javnog servisa mi dozvolite usmeni demanti u centralnom, DNEVNIКU 2 na Javnom servisu u trajanju ne manjem od 3 minuta i to DANAS!

ASHA prodaja vozila