Početna BiH Stanivuković svečano otvorio frižider: “Vratimo političarima istom mjerom”

Stanivuković svečano otvorio frižider: “Vratimo političarima istom mjerom”

Odbornik Draško Stanivuković simbolično je danas u Banjaluci otvorio ulazna vrata u kuću i frižider.

Na taj način Stanivuković je ironično najavio niz otvaranja, zatvaranja, početaka i završetaka različitih projekata koji se, kažu, dešavaju pred izbore u BiH.

– Posebno vladajući, baš u vrijeme predizbornih kampanja asfaltiraju puteve, otvaraju trafo stanice, grade škole, polažu temeljce, a zapravo pokušavaju da nam „zamažu oči“, jer tokom godina ne rade ništa – rekao je Stanivuković.

Najmlađi odbornik je pozvao i sve građane da podrže njegovu akciju i kao političari osmisle i na društvenim mrežama prikažu različita presjecanja crvenih traka i time pokažu da prepoznaju političke manipulacije.

– Oni se nama smiju godinama, zahvaljujući društvenim mrežama i novim tehnologijama možemo im uzvratiti istom mjerom – rekao je Stanivuković, ističući da je i parodija oblik iskazivanja nezadovoljstva postojećim stanjem u društvu.

Podsjetimo, na nedavno upriličenom uklanjanju naplatnih kućica sa brze ceste Banjaluka-Klašnice, Stanivuković je simbolično nadležnima uručio makaze i crvenu traku, ističući da je apsurd da se “milionskim iznosom plati i svečano obilježi uklanjanje kućica koje nikad nisu ni trebale biti postavljenje, za šta niko nikad nije odgovarao, a koje su odnijele mnoge živote”.

(Blic)

Dental Studio Prijedor