Početna Vijesti STANIVUKOVIĆ PREDSTAVIO PREDIZBORNI SPOT: “DODIK” PUCA, ON SIGURNO BRANI

STANIVUKOVIĆ PREDSTAVIO PREDIZBORNI SPOT: “DODIK” PUCA, ON SIGURNO BRANI

Gradonačelnik Banje Luke već neko vrijeme se na skupovima pojavljuje u golmanskim rukavicama i dresu, a predizborni spot je otkrio o čemu se tačno radi.

PDP u predibornoj kampanji nastupa pod sloganom “RS mora da se brani”, a u njihovom timu Stanivuković je zauzeo poziciju golmana i kapitena ekipe.

U spotu koji je objavljen na društvenim mrežama prikazan je srednjovječni muškarac s viškom kilograma, a u PDP-u bi sigurno rekli da potpuno slučajno liči na lidera SNSD-a Milorada Dodika. On glumi napadača koji u dresu s logom SNSD-a puca penal, ali njegov udarac na gol liniji sigurno brani Draško Stanivuković.

“Odbranili smo Banju Luku od SNSD-a, kriminala, korupcije i svega negativnog. Sada je vrijeme da branimo RS jer Republika Srpska mora da se brani”, poručio je banjalučki gradonačelnik koji nosi listu svoje stranke u ovom gradu.

Da li će opozicija (PDP i SDS) uspjeti da pobijedi na izborima znat će se 2. oktobra. Kandidatkinja PDP-a za predsjednicu RS-a je Jelena Trivić i njen protukandidat će biti Milorad Dodik, dok Mirko Šarović (SDS) ide u utrku za člana Predsjedništva BIH protiv SNSD-ove Željke Cvijanović.