Početna BiH Stanivuković pozvao u Banjaluku najbolju studentkinju prava iz Sarajeva

Stanivuković pozvao u Banjaluku najbolju studentkinju prava iz Sarajeva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske pozvao je Amnu Muhamedović, najbolju studentkinju u istoriji Pravnog fakulteta u Sarajevu, da ne napušta BiH, nego da dođe u Banjaluku.

– Neka Amna dođe ovdje da radi u ministarstvima, da gradimo ovu zemlju iz temelja i kako treba – poručio je Stanivuković Muhamedovićevoj, koja je završila studije sa prosjekom 10 i istakla da je u Njemačkoj za jedan dan dobila osam ponuda za posao, a u BiH nijednu.

– Partokratija će ovako uništiti ovu zemlju. Trudim se da ispravljam takve stvari i unutar svojih redova – dodao je Stanivuković nadovezujući se na slučaj zaposlenja Nikole Stevančevića (82)  kao savjetnika u Vladi RS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To nije jedini slučaj, takvih slučajeva postoji mnogo u svakom ministarstvu. Mi smo tražili odgovor nadležnog odjeljenja ministarstva koje je kazalo da je to stranački ključ. Sami taj uvaženi penzioner je rekao da je mnogo radio na izborima i da mu je to po dogovoru pripalo. Ja sam kritikovao i unutar moje stranke slučaj koji se desio u opštini Kotor Varoš kada je u 32. godini završio srednju školu i postao savjetnik – dodao je Stanivuković za N1.

Stanivuković je naveo da prema istraživanjima javnog mnjena ima sve šanse da bude gradonačelnik.

– Sada, prema svim istraživanjima javnog mnijenja, imam sve šanse da budem gradonačelnik. Moja svijest ide na opšte i kolektivno dobro. Ako neki kandidat do maja bude bolji od mene i građani budu željeli njega, ja ću stati iza tog čovjeka. Stvari se brzo mijenjaju. Danas ste omiljeni od naroda, sutra dođe neko novi. Nisam ja sujetan – rekao je.

Na pitanje šta ako njegov protukandidat bude Davor Dragičević, kako su pisali neki mediji, Stanivuković je dodao:

– Ja vjerujem da ćemo biti potpuno trezveni i mudri. Dragičević je rekao da je njegov sav negativni naboj splasnuo i u racionalnom razmišljanju imamo period do izbora da sjednemo, da porazgovaramo i vidimo. Svi mi nezadovoljni treba da napravimo sporazum između nas i da do maja onome koga javno mnijenje bude htjelo taj treba da bude kandidat.

Komentarisao je i pitanje da li će ikada biti riješen slučaj Davida Dragičevića.

– Da li će taj slučaj i svi drugi slučajevi biti riješeni, ja znam da hoće, ali ne sa ovim ljudima. Postoje slučajevima koji deceniju i više stoje u ladicama. Mi novi smo spremni da te ladice otvorimo. Za mene nema zabranjenih tema, ali od neke bitke mora da se krene, a ta bitka je lokalni izbori i grad Banjaluka – istakao je poslanik PDP-a u NSRS.

ASHA prodaja vozila