Početna BiH Stanivuković pitao Lukača kada će narediti hapšenje Milorada Dodika

Stanivuković pitao Lukača kada će narediti hapšenje Milorada Dodika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gdje u demokratskom svijetu postoji da predsjednik, u ovom slučaju član Predsjedništva, može da prijeti izbacivanjem iz kancelarija zaposlenima u institucijama?”

Da li će ministar Lukač reagovati na najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da će pozvati građane da izbace zaposlene u tužilaštvu iz kancelarija? Da li bi i u tom slučaju Lukač poslao silu kakvu je prije dva dana poslao na građane Banje Luke ili bi u ovom starom maniru koristio mjerilo “dobro je kad mi bijemo”, pitao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banja Luka i narodni poslanik Draško Stanivuković.

Dodaje da je tužilaštvo nesposobno i korumpirano i ni u kom slučaju ne brani njihov nerad, te i iz tih razloga podržava proteste ispred tužilaštva.– Ali gdje u demokratskom svijetu postoji da predsjednik, u ovom slučaju član Predsjedništva, može da prijeti izbacivanjem iz kancelarija zaposlenima u institucijama? Da li će Lukač u tom slučaju bar jednom narediti da se hapsi Dodik, da ga tuku ga i drže u ćeliji 22 sata, kao što su mene – upitao je Stanivuković.

Dodaje da je po njihovim bolesnim aršinima, gdje je pomisao na čvoku nekome teža od prolivene krvi nekoga drugog, očigledno su i mirni protesti građana daleko opasniji od ovakvih najava nekoga ko u svojoj šaci drži to isto tužilaštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Fokus)