fbpx

Stanivuković: Inspektor MUP-a RS prijetio smrću Ivanu Begiću

Poslanik PDP-a u NS RS Draško Stanivuković večeras je u Narodnoj skupštini iznio šokantne tvrdnje da je policijski inspektor u Policijskoj stanici “Centar” Banjaluka prijetio smrću Ivanu Begiću.

Samo nekoliko sati nakon što je PDP-ov narodni poslanik, Draško Stanivuković, prijavio da mu je razbijena šajba na automobilu i probušene gume, novinska agencija SRNA, Alternativna televizija kao i Radio televizija RS objavili su vijesti da je Ivan Begić, najbliži Stanivukovićev saradnik, odbio da ide na poligrafsko ispitivanje u policiji.

Ivan Begić, saradnik Draška Stanivukovića, negira sve ove navode i tvrdi da je 12. 2 . bio samo u prostorijama policijske stanice Lazarevo u pratnji brata Draška Stanivukovića, kako bi prijavili slupan automobil ispred kuće. Tek danas je, kaže dobio poziv od policije i otišao na saslušanje koje je trajalo satima.

Begić je rekao da će se podvrgnuti poligrafskom ispitivanju samo ukoliko mu policija pokaže poziv za navodno jučerašnji poziv policije.

Draško Stanivuković večeras je u Narodnoj skupštini iznio šokantne tvrdnje da je policijski inspektor u Policijskoj stanici “Centar” Banjaluka prijetio smrću Ivanu Begiću.

Stanivuković je večeras tokom sjednice Narodne skupštine pokušao da pusti snimak na kojem policijski inspektor MUP-a RS upućuje prijetnje smrću Ivanu Begiću tokom današnjeg ispitivanja, međutim Stanivukovića je puštanje snimka zabranjeno zbog čega se on pobunio.

Snimak koji je Stanivuković pominjao na kom se čuje kako policijski inspektor MUP-a RS prijeti Ivanu Begiću, Stanivuković je prethodno objavio na svojoj fejsbuk stranici što je prenijelo više portala.

U momentu kada je Stanivuković pustio snimak, potpredsjednik NS RS je Stanivuković izrekao opomenu a nakon toga je Klub SDS-a zatražio pauzu kako bi se utvrdila vjerodostojnost snimka.

Nakon pauze, Stanivuković je ukazao da je ugrožena bezbjednost njegovog saradnika i njega, te da o ovom snimku treba sutra da raspravlja NS RS.

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad na Republiku Srpsku”, rekao je Stanivuković.

(BN TV)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila