Početna Vijesti Stanivuković fotografisao Lukača: Ministre zbog vašeg zakona ću postati profesionalni fotograf (VIDEO)

Stanivuković fotografisao Lukača: Ministre zbog vašeg zakona ću postati profesionalni fotograf (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslanik Draško Stanivuković predložio je da se sa dnevnog reda povuku Prijedlog zakona o javnom redu i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima

U Banja Luci je u toku sjednica Narodne skupštine Republike Srpsk, čiji je dnevni red usvojen nakon sat vremena rasprave.

Naime, poslanik Draško Stanivuković predložio je da se sa dnevnog reda povuku Prijedlog zakona o javnom redu i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom rasprave o ovom prijedlogu, Stanivuković je prozvao ministra unutrašnjih poslova i poručio mu da povuče sa dnevnog reda pomenute zakone.

“Ne možete to raditi ministre. Evo ja vam obećavam ako zakon o javnom redu prođe ja ću napraviti izložbu vašik i slika svih načelnika. Ne možete zabraniti ljudima i medijima fotografisanje. Evo ja ću zbog vas postati profesionalni fotograf”, poručio je Stanivuković, pozivajući se na Konvenciju o ljudskim pravima.

Potom je uzeo mobitel i fotografisao ministra MUP-a RS Dragana Lukača, zbog čega je upozoren od predsjednika NSRS Nedeljka Čubrilovića.

Na kraju se NSRS izjašnjavala o Stanivukovićevim prijedlozima i niti jedan od prijedloga nije dobio podršku.

Fokus

ASHA prodaja vozila