Početna Zanimljivosti Stanivuković dovezao svoj bus “Ko to tamo krade” ispred UKC-a RS

Stanivuković dovezao svoj bus “Ko to tamo krade” ispred UKC-a RS

Gradonačelnik Banjaluke i prvi čovjek banjalučkog PDP-a Draško Stanivuković, nakon linije “SNSD-zatvor Tunjice”, koju je neki dan promovisao, dovezao je danas svoj autobus “Ko to tamo krade” ispred UKC-a RS

Stanivuković tvrdi da je direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić za nekoliko mjeseci potrošio na razne manifestacije, kako je naveo, “oko milion KM”, te poziva nadležno tužilaštvo da ove navode istraži.

Na transparentu ispred UKC-a je prezentovao, kako je istakao, “Đajićeve troškove”, kaže da ovo radi jer je “društveno odgovoran”.

“Podržavamo krajiške večeri za koju je dato 100.000 KM, ali pozivamo Đajića da nam objasni gdje je obezbijeđen ovoliki novac” upitao je Stanivuković

On je naveo da je skandalozno da je novac od garaže UKC možda otišao na muziku.

“Šta radi Tužilaštvo kad doktor Vlado Đajić samo na zabavni program, kad se sve sebere, za pola godine da MILION maraka?!” rekao je on.

Savjetnik gradonačelnika Tanja Vukomanović rekla je da “postoje dokazi o brojnim zloupotrebama ličnih podataka građana”.

Ona je naglasila de je “Gradska uprava podnijela krivične prijave tužilaštvima zbog brojnih afera”, ali da “do danas na tim predmetima nije ništa urađeno”.