Početna Vijesti Šta se dešava s Benedijem Đukanovićem

Šta se dešava s Benedijem Đukanovićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toku je transport Benedija Đukanovića ka KPZ-u Tunjice jer mu je ranije određen pritvor, rekla je Srni Mirna Miljanović, načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS.

Ona je istakla da se Đukanović sinoć predao policiji Kantona Sarajevo, nakon čega su o tome obaviješteni pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, koji su ga identificirali.

– U toku je transport Đukanovića ka KPZ-u Tunjice – navela je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benedi Đukanović osumnjičen je za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića.

Mediji prenose da je prije deset godina Đukanović u Srbiji osuđen kao neposredni izvršilac jednog naručenog ubistva.

Đukanović je bio u bijegu od 22. aprila, kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima kod Laktaša. U pucnjavi je smrtno stradao i napadač Željko Kovačević.

Drugi osumnjičeni Emilio Baldo ranije je uhapšen.

U okviru istrage do sada je uhapšen i radnik firme “Sector Security” Rodoljub Gajić iz Banje Luke, koji je osiguravao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliju Baldi.

U Glamočanima kod Banje Luke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

(Avaz)

ASHA prodaja vozila