Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život, prenose domaći mediji.

Informaciju o smrti mlade influenserke potvrdila je i njena majka Nataša Đukić, objavom na Instagramu.

“Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti”, napisala je ona.

Prijateljica Kristine Đukić, influenserka Laura Tešanović, takođe je potvrdila vijest da je njena prijateljica Kika preminula u srijedu, u večernjim satima.

“Na našu i vašu veliku žalost moram da vas obavjestim da Kika više nije sa nama… Preminula je u srijedu u večernjim satima. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali… Volim te Kika zauvijek rest in pis”, napisala je ona.

Od Kristine se oprostio i influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, koji je otkrio da se sumnja na samoubistvo.

“Najviše bih volio da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem”, napisao je on. Kika Đukić bila je srpska gejmerka i influenserka čiji kanal “K1KA” na Jutjubu trenutno prati oko 700.000 pratilaca. Ona je na toj platformi objavila posljednji video-snimak prije četiri dana, a sada se ispod tog snimka nižu komentari u vezi sa njenim odlaskom.

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je željela, majka ju je upisala u Srednju željezničku školu.

Kako je u jednom video-snimku ispričala, prvi dan je umjesto u Željezničku otišla u Elektrotehničku školu “Rade Končar”. Rukovodstvo škole je poslije prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Željezničku, koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole.

Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se prebacila u trgovačku školu.

U istoj ispovijesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao djevojku koja je promašila školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom rekla, bila je odličan đak, ali je imala dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Preko “Minecrafta” do najbrže rastućeg kanala na Balkanu, stoji u njenoj biografiji na Biografija.org.

glassrpske