Početna BiH Sretni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi

Sretni dobitnik iz Trna osvojio stan nakon sedam selidbi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek sam u šoku, ali od radosti, Bojan je izvučen kao dobitnik stana u najvećoj nagradnoj igri, on će živjeti u njemu, neka bude živ i zdrav i to je njegova sreća, rekla je Dragica Milinović, majka Bojana Milinovića koji je sinoć u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji” dobio dvosoban stan površine 64,95 metara kvadratnih u banjalučkom naselju Lauš.

Među 1.578.500 koverata koje su učestvovale u izvlačenju, bilo je dvadesetak koje je poslao Bojan, a jedna od njih mu je upravo bila sretna.

Njegova majka Dragica, kaže da je Bojanov telefon blokiran od sinoć te da ga pokušava aktivirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ušla sam naveče u kuću, nisam ni upalila RTRS na televizoru, a onda mi je u kuću ušla komšinica koja mi je rekla ‘Bojan tvoj, je dobio stan’, izgubila sam se u tom trenutku i pitala ‘koji Bojan, kakav stan’, zatim su došle i ostale komšije koje su me grlile i ljubile.

Bojan nije bio tada u kući jer je išao gledati utakmicu ‘Borca'”, kaže Bojanova majka Dragica.

Ona je za “Nezavisne”, rekla da su porodica poginulog borca i da su izbjegli iz Sanskog Mosta u Banjaluku, te da Bojan sada radi na jednoj benzinskoj pumpi u Banjaluci i igra fudbal.

“Muž mi je poginuo kada je Bojan imao četiri i po godine. Sada smo napravili kuću u Trnu i konačno nam se sreća osmjehnula. Tokom života smo promjenili sedam kuća, kada smo stigli u Banjaluku, kao i svi boravili smo u prihvatnom centru i onda smo se selili dalje dok nismo napravili kuću. Oni su bili mali i borili smo se, organizovali se i napravili kuću. A sada će Bojan da boravi u tom stanu, neka bude živ i zdrav, to je sada njegova sreća”, kaže Dragica.

Ona kaže da ima još jednog sina, koji se ženi narednu subotu.

U trećem krugu najveće nagradne igre u RS, sreća se osmjehnula i Radmili Džodžo iz Trebinja koja je dobila vaučer u prodajnim objektima Mtel-a u vrijednosti od 2.000 KM, Dragomiru Miliću iz Mrkonjić Grada koji je dobio vaučer koji može iskoristiti u prodajnim objektima Mtel-a u vrijednost od 1.000 KM.

Dobitnici vaučera u prodajnim objektima Mtel-a, od 500 KM, dobili su Aleksandar Vuksanović iz Istočnog Sarajeva, Miroslav Mandić iz Šipova, Armina Sejdinović iz Banjaluke, Sanja Ljuboja iz Banjaluke i Jelena Govedarica iz Istočnog Novog Sarajeva.

U trećem krugu izvlačenja dobitnici vaučera u prodajnim objektima “Bingo” u vrijednosti od 500 KM dobili su Nenad Pavlović iz Bijeljine, Milanka Čegar Kajtez iz Banjaluke, Stojan Rokić iz Draksenića, Milena Pantić iz Čelinca i Bosiljka Trifković iz Bratunca.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila