Početna Crna hronika Srbin gurnuo ženu pod voz bez ikakvog razloga

Srbin gurnuo ženu pod voz bez ikakvog razloga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ferdeu, koji se nalazi u okolini pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija  tragično je stradala njemica Anja N. (34) kada je dvadesetosmogodišnji Džekson B. je bez ikakvog povoda i razloga gurnuo pod voz.

Naime, ubica nije poznavao žrtvu te nikome nije poznat motiv ovog gnusnog zločina. Kako navode mediji svađe nije bilo, niti bilo kakvog razloga da je ubije, ali je mlada njemica u subotu ujutru završila pod vozom, jer je Džeksonu došlo da ubije nekog.

Samo nekoliko sati poslije ovog tragičnog slučaja oglasio se i njen očajni suprug putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moju ženu su danas ubili. Nepoznati muškarac je gurnuo pod voz, bez razloga- napisao je njen suprug na Fejsbuku.

Počinilac Džekson B. je rođen u Njemačkoj, ali je porijeklom sa Kosova i Metohije. Ubica živi u selu Haminkeln, samo 20 kilometara od mjesta zločina.

Inače Džekson B. od ranije je poznat policiji, zbog krađa i nanošenja tjelesnih povreda. Dva puta je služio zatvorsku kaznu kao zamjenu za novčanu kaznu koja mu je izrečena.

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija.

– Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno djelo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao podmuklo ubistvo s predumišljajem- navodi policija.

Vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu kaže da iako Džeskon B, živi tek godinu dana u selu, već ga svi znaju, ali nažalost, samo po zlu.

– Ovdje nema gotovo nikoga ko već nije doživio neku neprijatnost od njega- kaže jedan komšija.

Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekoliko ljudi podnijelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i tjelesnih povreda. Prema riječima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigde nije radio.

ASHA prodaja vozila