Početna Sport Srbija “na mišiće” protiv Paragvaja, Mitrović čovjek odluke (VIDEO)

Srbija “na mišiće” protiv Paragvaja, Mitrović čovjek odluke (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ko će drugi nego Aleksandar Mitrović!? Još jedna utakmica u dresu reprezentacije Srbije i još jedan gol. Za pobjedu.


Kruševac je 16 godina čekao da ponovo vidi “orlove” i na kraju ih je pozdravio aplauzom za trijumf “na mišiće” protiv Paragvaja, u prijateljskom odmjeravanju snaga, 1:0.

Nije to bila igra koja baca u trans, mnogo toga je nedostajalo u izdanju Srbije, ali imaju “orlovi” tog džokera u Mitroviću, koji je u stanju da i najmanju šansu, kada igra u dresu državnog tima, pretvori u pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovom 53. nastupu postigao je 29. gol. Svakom utakmicom sve je bliži samom vrhu istorijske liste najboljih strijelaca reprezentacije.

Izmiješani tim koji je na teren poslao Ljubiša Tumbaković, da bi se uvjerio koliko koji pojedinac može da odgovori zadacima koje im je podujelio, odigrao je solidnu utakmicu protiv Paragvaja, bez velikih šansi i bez drhtanja pred

svojim golom.

Ipak, očekivalo se malo više, pogotovo što su domaći gotovo 40 minuta imali igrača više. I tri minuta su ih dijelila da završe meč bez pogotka.

No, kombinacija Milan Rodić – Aleksandar Mitrović donijela je taj gol, vrijedan pobjede nad upornim i žilavim Južoamerikancima.

 

Mozzart Sport

ASHA prodaja vozila