Početna Humanost Sportsko humanitarno veče u dvorani Mladost

Sportsko humanitarno veče u dvorani Mladost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 4.1.2020. godine, s početkom u 18 sati, u Sportskoj dvorani „Mladost” odžaće se sportsko humanitarno veče.

Organizator ovog događaja su MMA klubovi „Vajpers” iz Prijedora i „Overdouz” iz Banje Luke, a dio sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica je namjenjen Humanitarnoj Organizaciji  Srbi za Srbe  koja pomaže socijalno-ugrožene višedjetne porodice.

U toku turnira će biti postavljene donatorske kutije ove organizacije u koju će svi posjetioci moći ostavljati dobrovoljne priloge, te će biti postavljen humanitarni butik sa promotivnim materijalom H.O. Srbi za Srbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe do sada je  obezbijedila pomoć za preko 2.300 porodica širom Balkana, od kojih su mnoge dobile siguran krov nad glavom, kupatila, mašine za rad, pokućstvo, bijelu tehniku, domaće životinje za uzgoj i drugu neophodnu pomoć. Stoga, sav prihod  namjenjen organizaciji od ovog događaj će biti usmjeren u te svrhe.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnom mjestu na Trgu Majora Zorana Karlice  svakim danom, kao i na ulazu S.D. „Mladost”na dan turnira.  Ukoliko neko nije u mogućnosti da dođe na turnir, a želi pmoći, može ostaviti svoj prilog u donatorske kutije postavljene na Trgu.

 

 

ASHA prodaja vozila