Početna BiH SNSD objavio svoja istraživanja

SNSD objavio svoja istraživanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije potpuno nezavisno istraživanje koje je sprovedeno na regiji Bijeljine, odnosno Izborne jednice šest od 23. do 26. septembra na uzorku od 1.350 ispitanika, pokazuje da bi SNSD dobio povjerenje 35,2 odsto birača, SDS 31,9, PDP 9,8, DNS 8,1 odsto, SP 2,8, NDP 2,1 i Uspješna Srpska 2,2 odsto, saopšteno je iz SNSD-a.

 Povodom tvrdnji Mladena Ivanića da Milorad Dodik, Željka Cvijanović i SNSD ne stoje dobro u anketama, iz SNSD-a je saopšteno da brojke pokazuju sasvim suprotno, a kao primjer naveli su segment koji se odnosi na Izbornu jedinicu šest – regija Bijeljina koju SDS, PDP, NDP smatraju svojom bazom.

Prema ovom istraživanju, 43 odsto ispitanih bi glasalo za Milorada Dodika kao srpskog člana Predsjedništva BiH, dok bi za Mladena Ivanića glasalo njih 35 odsto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
anketa dodik - SNSD objavio svoja istraživanja

Za predsjednika Republike Srpske, kandidat vladajuće koalicije Željka Cvijanović dobila je 41 odsto povjerenja anketiranih građana, a kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica 39,6 odsto, ističe se u sapštenju.

anketa zeljka - SNSD objavio svoja istraživanja

Iz SNSD-a napominju da je istraživanje potpuno nezavisno i da je sprovedeno terenskim radom na uzorku od 1.350 ispitanika, te da je nivo pouzdanosti 95 odsto.

Buka

cera - SNSD objavio svoja istraživanja