Početna Vijesti SNIMAO UŽIVO Da li se Davor Dragičević nakon pola godine vratio u...

SNIMAO UŽIVO Da li se Davor Dragičević nakon pola godine vratio u Banjaluku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, večeras je sa svog Fejsbuk profila u grupi “Pravda za Davida” objavio snimak vožnje u centru Banjaluke. Snimak je išao uživo na Fejsbuku, a završen je dolaskom osobe koja je ovo snimala ispred Hrama Hrista Spasitelja.

Dragičević je ispod navedenog snimka objavio niz komentara tražeći pravdu za svog sina poručujući “svi ćete doći na red”. Velika većina korisnika su pozdravili ovaj čin dolaska, iako je bilo i određenih koji su u to posumnjali izrazivši bojazan da bi on pri dolasku u Banjuluku mogao biti uhapšen.

Kao što je poznato, Dragičević je napustio Banjaluku nakon protesta održanih 30. decembra i od tada se nalazi u Austriji, gdje je, u međuvremenu, prebacio i kosti svoga sina Davida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Dragičević je, naime, zatražio i azil od Austrije navodeći kako strahuje za svoj život jer ga policija u Banjaluci želi uhapsiti, “strpati” u zatvor i ubiti. Razlog je, kako kaže, taj što posjeduje materijalne dokaze da je njegov sin David ubijen.

Protiv Dragičevića je podneseno više prijava za neprijavljanje skupova, narušavanje javnog reda i mira, prijetnji i drugih stvari.

Osnovni sud u Banjaluci nedavno je obustavio prekršajne postupke protiv Davora Dragičevića po prijavama MUP RS koje su podnesene nakon decembarskih protesta na Trgu Krajine s obzirom na to da on nije pronađen na prijavljenoj adresi.

(Klix)

ASHA prodaja vozila