Početna Vijesti Snimak potere u Zemunu: Policija pokušava da opkoli BMW, ulicom odjekuju pucnji...

Snimak potere u Zemunu: Policija pokušava da opkoli BMW, ulicom odjekuju pucnji (VIDEO)

D. J. je uhapšen, a tokom akcije nije bilo povređenih. Utvrđeno je da je za njim bila raspisana poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora, te će odmah da bude sproveden u zatvorsku ustanovu

Policijska potera za beguncem u automobilu marke BMW odigrala se danas u Zemunu, a tom prilikom dovedeni su u opasnost životi policijskih službenika.

Kako kažu iz MUP Srbije, pucnjava i potera su se dogodile oko 15.25 sati, kada je policija krenula da juri BMW, čiji vozač se oglušio o naređenja da stane, time ugrozivši živote dvojice policajaca.
Na društvenim mrežama pojavio se i snimak potere, na kom se vidi kako policijska vozila pokušavaju da opkole već razlupani BMW.

On je pokušavao da se izvuče, obišavši ih preko trotoara, a sve vreme su odjekivali pucnji, iako je u okolini bilo dece.

Nakon potere koja je bila nekoliko kilometara duga, policija je uspela da zaustavi BMW u Ulici Istidora Stojanovića. Policija mu je tada dala ponovno naređenje da se zaustavi, ali se on o to naređenje oglušio i udario u tru policijska vozila. Od siline udara, njegovo vozilo oštećena su i tri parkirana civilna vozila.

U automobilu je pronađena droga, a vozač ima ozbiljan kriminalni dosije zbog teških krivičnih dela.

D. J. je uhapšen, a tokom akcije nije bilo povređenih. Utvrđeno je da je za njim bila raspisana poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora, te će odmah da bude sproveden u zatvorsku ustanovu.

telegraf.rs