Početna Prijedorski region SNIMA SE „BOKI MAJSTORE“

SNIMA SE „BOKI MAJSTORE“

Nakon popularne komedije “Dobro jutro, komšija”, novinar naše medijske kuće, Pero Špadić, odlučio je da sa dobro poznatom glumačkom ekipom, snimi i tri nove serije. Trenutno snimaju završne scene za seriju “Boki majstore”, koja će imati deset epizoda. „To je zapravo priča o jednom bračnom paru i prijateljicama supruge glavnog lika Boška, koje su onako malo nestašne u životu i koje prave uvijek nekakve da kažem zavrzlame. Deblji kraj izvuče taj Boki, kako ga  zovu u seriji“. pojašnjava Špadić. U Špadićevom projektu prvi put je Vanja Krtolina, glumnica iz Bijeljine. Kaže da je oduševljena glumačkom ekipom i dobrodošlicom koju su joj priredili prijedorski glumci. „U seriji igram ulogu nemoralne žene. Nije mi baš prijatno zbog toga, ali to je svakako jedno novo isksustvo“, kaže Krtolina.

Skoro deceniju i po u serijama Pere Špadića je prijedorski glumac Dean Batoz. Zadovoljan je glumačkom ekipom sa kojom godinama sarađuje i kaže da to što se dobro poznaju donosi i dobre rezultate.

 I autor serije zadovoljan je glumačkom ekipom, ne samo u ovom nego i u svim prethodnim projektima. Kaže da je atmosfera na snimanjima uvijek pozitivna i da glumci vole da rade jedni sa drugima. „Mi smo kao mala ekipa i produkcija uspjeli danapravimo nešto značajno”, ističeŠpadić.Serije „Baš me briga“,“Kod Velje“ i „Boki majstore“ publika će moći da gleda od oktobra ove do maja iduće godine. Uobičajeno, biće to nedjeljom u večernjim satima. Serije u koprodukciji rade TV Prijedor i BN televizija.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila