Početna Sport Slađan Janjanin u “ROKI STILU”: Vratio sam se iz „mrtvih“ titulom evropskog...

Slađan Janjanin u “ROKI STILU”: Vratio sam se iz „mrtvih“ titulom evropskog šampiona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Ovo je pobjeda koja me je u “Roki stilu” vratila iz bokserskog „mrtvila“ na tron evropskog šampiona, iako niko nije vjerovao u mene osim moje braće-kaže Slađan Janjanin.

Bokserski as iz Prijedora tokom vikenda u Zagrebu je u okviru velike bokserske revije “Zagreb Fight Night”, tehničkim nokautom u četvrtoj rundi srušio bjeloruskog boksera Sergeja Hulijakeviča osvojivšiti titulu Evropskog šampiona u supervelter kategoriji UBF verzija do 69, 5 kilograma.

Iako se vratio u ring nakon duže pauze, srednji brat od proslavljene bokserske bratske trojke Janjanin, kaže da se za ovaj meč spremao kao da mu je prvi izlazak u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Da budem iskren kada sam prihvatio poziv da se borim protiv Sergeja Hulijakeviča, dvostrukog evropskog šampiona, vrlo iskusnog i opasnog borca sa 54 borbe iza sebe, ni ja sam nisam vjerovao u pobjedu. Tačnije, samo su moja braća Miloš i Dražan vjerovali da mogu doći do pobjede u tom meču. Protekla godina u bokserskom pogledu za mene je bila stvarno prosječna, ili da budem jasniji, vrlo loša. Prekinuo sam saradnju sa menadžerom Benijom Blankom, nisam trenirao na potrebnom nivou, imao sam nekoliko slabih mečeva, a sa druge strane zbog privatnog života, ženidbe i dobijanja djeteta, nisam radio na sebi, koliko je trebalo da treniram i logično samopouzdanje mi je prije dva, tri mjeseca bilo ispod svakog ozbiljnog nivoa -kaže Slađan dodajući da je bio svjestan da mu je bila namijenjena uloga „topovskog mesa“ za njegovog rivala.Slađan Janjanin u “ROKI STILU”: Vratio sam se iz „mrtvih“ titulom evropskog šampiona

-Kada sam prihvatio borbu bio sam svjestan da je meni namjenjena uloga „topovskog mesa“, kako bi rival preko mene lako došao do novog osvajanja titule, ali nisam se želio predati bez borbe, posebno u trenutku kada imam i odgovornost prema porodici. Braća su stala iza mene i moj stalni sponzor Mišo Limkom, počeli smo trenirati u našoj školi „Tim Janjanin“, polako sam topio kilograma potrebne za supervelter kategoriju, imao sam vrlo dobre uslove i polako sam podigao formu na nivo koji je bio bolji i od nivoa kada sam radio sa Blankom, a pomalo pocjenjivački odnos protivnikove ekipe mi je samo išao u korist-kaže Janjanin.

ASHA prodaja vozila