Početna Prijedorski region Sezonski posao u Hrvatskoj

Sezonski posao u Hrvatskoj

Za sezonski posao u Hrvatskoj zainteresovan je veliki broj Prijedorčana. Upravo tamo prošlo ljeto provela je radno Gordana Gončin. Priča da će zbog pozitivnog iskustva i ove godine biti sobarica u Umagu.

– Ja sam išla prošle godine bilo mi je super,  zadovoljna sam i evo idem opet da radim, 31. marta treba već da budem tamo. Sve su isplatili. Ko hoće ad ardi može da zaradi -poručuje ona.

Iz preduzeća „Plava laguna“ kažu  da na području  Istre, Poreča i Umaga zapošljavaju u 20 hotela, devet autokampova  i turističkim naseljima. Školska sprema, radno sikustvo i godine nisu bitne.  Često za sezonske poslove angažuju i penzionere. kaže Pomoćnik direktora za ljudske resurse u preduzeću „Plava laguna“, Ivana Halambek

-Nudimo širok spektar sezonskih poslova, od kuhara, konobara spremačica, sobarica, pomoćnih konobara, vrtalara i imamo veoma dobra iskustva sa građanima BiH – kaže ona.

Dodaje da će oni koji sezonu odrade u Hrvatskoj imati stimulativna novčana primanja, i to veća nego prošle godine. „Plava lagun“ im je obezbijedila besplatan smještaj, tri obroka dnevno, plaćenu radnu dozvola , te snosi troškove puta. Osim toga, mogu da spoje ugodno sa korisnim, pa se i kupaju u moru. Svi zaintertesovani prijave mogu naći i na fejsbuk stranici „Posao u Plavoj laguni“.