fbpx

Seniorski turnir u malom fudbalu “Prijedor 2018” ulazi u finiš

Seniorski turnir u malom fudbalu „Prijedor 2018”, koji se igra za nagradni fond od 8.000 KM, ulazi u finiš. U sinoćnjih pet susreta, strijelci su bili efikasni i ljubitelji fudbala vidjeli su 46 golova iz igre i dva prilikom izvođenja penala.

Ekipa “SAVIA TRANSPORTI“ sa visokih 9:0 deklasirala je „ROMU MONT„. FUDBALSKA SPORTSKA ASOCIJACIJA PRIJEDOR je nastavila pobjedničku seriju i sa 9:5 porazila sastav „KAFFE BAR RUDAR“. „RUDPROM“ je sa 8:4 pobijedio sastav „UJEDINJENA SRPSKA“. „ČELINAC“ je za nijansu bio bolji od ekipe „BZ PROJEKT RASKRŠĆE BREZIČANI“ i slavio rezultatom 3:2.

Meč „GRIL PIKANT“- „TRKULJA TURS“ završen je neriješenim rezultatom 3:3. Prilikom izvođenja penala, sa 2:0 pobijedio je sastav „GRIL PIKANT“. Večeras su na programu dva susreta veterana i tri meča četvrtfinala.

Parovi: 16.30 “KORT MARKETI BL” – “ROKI KOMERC “KOZ. DUBICA (veterani),

17.05 “KORT MARKETI BL”- “RASKRŠĆE BREZIČANI” (veterani).

Od 17.40 je susret seniora ”ČELINAC”- “RUDPROM”,

18.25 “FUJIMED SVODNA 1”- “SAVIA TRANSPORTI” N. GRAD,

19.10 “SRC GAJ” – “PENDA BISTRICA” i u 20.00 “TOTAL TV TEJIĆ” -“GRIL PIKANT”.

U 20.40 počinje susret veterana “FSA PRIJEDOR” – “VODOVOD A.D. PRIJEDOR”. Četvrtak je rezervisan za polufinale. Finalno veče je najavljeno za subotu, 3. februara, susretom seniora za treće mjesto. Nakon finala veterana, slijedi revijalna utakmica veterana Nogometnog kluba “Maribor” i “Sloga” Saničani te finale Turnira seniora za nagradu od 5.000 KM. Drugoplasirana ekipa biće nagrađena sa 2.000, a treća sa 1.000 KM.

Turnir organizuje Sportska dvorana “Mladost” Prijedor, pod pokroviteljstvom Grada Prijedora i medijsku pomoć IPC-a „Kozarski vjesnik“.

K.V.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila