Početna Politika SDS traži hitnu i neopozivu ostavku Dalibora Pavlovića

SDS traži hitnu i neopozivu ostavku Dalibora Pavlovića

“Poslije uznemirujućih slika gradonačelnika Pavlovića koje su obišle ne samo Republiku Srpsku već i čitav region, Srpska demokratska stranka zahtjeva hitnu i neopozivu ostavku gradonačelnika Prijedora jer se očigledno radi o čovjeku koji više nije sposoban da upravlja trećim najvećim gradom u Republici Srpskoj”, saopšteno je iz GO SDS Prijedor.

“Obavljati javnu funkciju zahtjeva lični integritet i odgovornost u javnom nastupu, a ukoliko su autentične fotografije rastrojstva gradonačelnika Dalibora Pavlovića, ona je njegova ostavka jedini ispravan čin”, dodaju iz SDS-a.

Na fotorafijama koji su šokirale region, vidljive su i supstance koje mogu da asociraju na narkotička sredstva, što ovom slučaju, kako kažu u SDS, daje i dimenziju u kojoj se trebaju uključiti i policija i tužilaštvo.

“Ali najvažnije, očigledno je zdravstveno stanje gradonačelnika Pavlovića ozbiljno narušeno i upravo iz tog razloga, a zbog njegovog ličnog stanja i njegove dobrobiti, i za njega ali i zbog svih građana Prijedora najbolje bi bilo da podnese neopozivu ostavku”, ističe se u saopštenju GO SDS-a Prijedor.

(BN)

ASHA prodaja vozila