Početna Prijedorski region SDS Prijedor: Sa optimizmom u izbore

SDS Prijedor: Sa optimizmom u izbore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpska demokratska stranka danas je na gradskom trgu u Prijedoru, predstavljanjem kandidata iz Izborne jedinice 1, ozvaničila početak predizborne kampanje za Opšte izbore 2018. godine. Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 1, predsjednik prijedorskog SDS-a Milan Tubin, poželio je svim političkim kandidatima uspješan rad i tolerantnu i korektnu kampanju, bez ružnih poruka. Poboljšanje standarda građana i zaustavljanje odliva mladih, neki su od ciljeva Srpske demokratske stranke, naveo je Tubin.

“Smanjićemo ukupan dug, stvoriti sredstva za investicije, za otvaranje fabrika i zapošljavanje mladih” – rekao je Tubin.

Doktorica Maja Stojić Dragojević, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan, zalagaće se, kako je rekla, za bolje zdravstvo, promjene u društvu i bolji život građana. U SDS-u smatraju da su najbolja preporuka biračima, kako su rekli, provjerena i dokazana imena sa njihove kandidatske liste poput poslanika Dušana Berića, odbornika Sanje Rađenović, doktora Ratka Stojića, doktorice Arijane Elenkov i drugih. Na početku kampanje izražen je optimizam u pogledu izbornih rezultata koje će ostvariti kandidati SDS-a i koalicioni partneri. Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, kandidat je za predsjednika Republike Srpske, a Mladen Ivanić za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo su presudni izbori za našu budućnost. Narod će 7. oktobra birati da li je za ostanak ove nenarodne vlasti ili želi obnovu Srpske. Potreban nam je kompletan ekonomski oporavak i zaustavljanje odliva mladih van granica naše zemlje. Očekujemo da će narod prepoznati kvalitet liste SDS-a, i da će nam ukazati povjerenje.” – dodala je Sanja Rađenović, kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

 

 

ASHA prodaja vozila