Početna Prijedorski region Sberbank donirala računar bolnici iz Prijedora

Sberbank donirala računar bolnici iz Prijedora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sberbank Banjaluka nastavlja uspješnu saradnju sa JU Opštom bolnicom “Dr. Mladen Stojanović” iz Prijedora.

Godinama unazad, Sberbank Banjaluka se trudi da kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom donirala računar, koji će biti postavljen na Ginekološko odjeljenje JU Opšte bolnice „Dr. Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

“Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji koja traje godinama. Prije svega, veliko nam je zadovoljstvo što ćemo donacijom ovog računara doprinijeti kvalitetnijem radu Ginekološkog odjeljenja. Sberbank Banjaluka ovakvim donacijama pokazuje naša čvrsta uvjerenja, da kroz podršku pravim vrijednostima možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas”, rekao je ovom prilikom Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor koji je i uručio ovu donaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime JU Opšte Bolnice „Dr. Mladen Stojanović“ donaciju je primio dr Andrija Vukotić. “Želim ovo prilikom da se zahvalim Sberbanci, koja godinama unazad izlazi u susret i razumije potrebe naše bolnice. Donacija ovog računara predstavlja za nas veliki doprinos u daljem kvalitetnijem radu Ginekološkog odjeljenja”, rekao je Vukotić.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank Banjaluka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila