Početna Servisne Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice

U Bosni i Hercegovini u utorak se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Od poslijepodnevnih sati nove padavine sa juga će se do kraja dana proširiti na cijelu zemlju. Vjetar većinom slab do umjerene jačine jugoistočnog smjera. Prije podne i sredinom dana jaki udari vjetra se očekuju na zapadu i jugozapadu.

Najniža jutarnja temperatura većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 10 i 15°C, na jugu do 18°C.

U srijedu se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa kišom prije podne. Vjetar slab južnog smjera. Temperatura većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje od 9 do 15°C.

Pretežno oblačno očekuje se i u četvrtak. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 10 i 15°C.

Na kraju radne sedmice, u petak, takođe će biti pretežno oblačno, prognoziraju meteorolozi. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C, saopšteno je iz FHMZ BiH.

Dental Studio Prijedor