Početna Lifestyle Savjeti za šoping: Ne kupujte neplanski i stihijski…

Savjeti za šoping: Ne kupujte neplanski i stihijski…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme pravih rasporodaja u radnjama donosimo nekoliko trikova kako da ih pametno iskoristite i obogatite svoj ormar kvalitetnom garderobom.

* Nemojte kupovati neplanski i stihijski. Prije odlaska u šoping, pogledajte u ormar, vidite šta vam nedostaje i napravite spisak potrebnih stvari. Ako to ne uradite, rizikujete da kupite gomilu nepotrebnih stvarčica kojima niste mogli da odolite samo zato što su bile na sniženju.

* Ne izbjegavajte dizajnere, ponekad nude odlične popuste, pa investirajte u klasični komad, suknju ili pantalone za sva vremena. Obnovite poslovnu garderobu, umjesto haljina kupujte suknje koje možete kombinovati u više varijanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

* Ako vam ne odgovara veličina, boja, dizajn, ne kupujte, ma kako jeftino bilo. Na kraju to nećete nositi, pa će ispasti skuplje nego nešto za šta ste izdvojili više novca. Ovde bi trebalo da se vodite jednostavnom maksimom – ako vam se nešto nije svidjelo po punoj cijeni, ne kupujte ga samo zato što je 70 odsto sniženo.

* Ne kupujte ako ste umorni ili nervozni jer negativna osjećanja mogu zamagliti vaš izbor i učiniti da se kući vratite sa nepotrebnim stvarima. Ne kupujte ni kad ste očajni, to je isto kao da idete u supermarket gladni.

* Ako možete, izbjegavajte da u kupovinu idete poslije radnog vremena, ne samo da ste umorni, nego će vjerovatno biti i gužva. Nedelja ujutro je pravo vrijeme, jer će biti manje posjetilaca nego obično. u kupovinu ne vodite djecu, niti nervoznog muža. Idite sami ili sa prijateljicom koja takođe uživa u rasprodajama.

ATV

ASHA prodaja vozila