Početna Vijesti Šarović podržao Stanivukovića za gradonačelnika najvećeg grada u RS?

Šarović podržao Stanivukovića za gradonačelnika najvećeg grada u RS?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica najžešćih kritičara vlasti u Republici Srpskoj, Mirko Šarović i Draško Stanivuković, sastali su se danas u bašti jednog banjalučkog hotela, što je zabilježilo budno oko fotoreportera Insajdera.

Predsjednik SDS Mirko Šarović i najglasniji poslanik PDP u parlamentu RS, Draško Stanivuković, sastali su se danas u bašti jednog banjalučkog kafića u centru grada kako bi razmijenili mišljenja o daljim zajedničkim koracima ove dvije opozicione partije, prenosi Srpska Info.

Ovo je na svom Facebook profilu potvrdio i sam Stanivuković, koji je ispod fotografije na kojoj se vide on i Šarović, napisao kako je jedinstvo “PDP i SDS, te jedinstvo svih nezadovoljnih građana ključ promjene ovog sistema, kao i njihove zajedničke pobjede”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O stanju u Banjaluci, RS, kao i BiH i svim daljim koracima razgovarao sam sa ministrom i novim predsjednikom SDS. Rijetko da negdje imam ovako pozitivne impresije, ali poslije ovog sastanka ih iskazujem sa dubokim uvjerenjem da imamo plan i način kako ovdje stvari iz temelja promijeniti”, naveo je Stanivuković svoje impresije sa sastanka.

Dodao je da je spoj mladosti i iskustva te temeljno zajedništvo ove dvije stranke, kao i svakodnevni rad, ono što će dati rezultat i vratiti “vjeru našem narodu”.

Zanimljivo je da je u vrijeme dok su pili kafu Šarovića i Stanivukovića, samo sto dijelio od njihovog političkog rivala iz SNSD, tačnije portparola te stranke Radovana Kovačevića, koji je ujedno i savjetnik člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorada Dodika.

ASHA prodaja vozila