Početna Biznis Sanski Most: CNC LAB ostvaruje odlične rezultate

Sanski Most: CNC LAB ostvaruje odlične rezultate

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija CNC LAB d.o.o. se bavi metaloprerađivačkom djelatnošću, osnovna djelatnost preduzeća jeste mašinska obrada metala za pojedinačnu, maloserijsku i serijsku proizvodnju na CNC obradnim centrima.

Obrađujemo lake metale kao što su aluminij, bakar, mesing, plastika itd. CNC LAB d.o.o. je visokokvalitetno preduzeće, koje po željama i zahtjevima kupaca može da ispuni sva očekivanja navodi vlasnik i direktor Hikmet Kurbegović

CNC LAB d.o.o je preduzeće koje je kratak vremenski period prisutno na tržištu. Osnovano je u junu mjesecu 2016 godine sa 1 mašinom HAAS glodalica VM3. Sada u 2019., uslijed ulaganja u nove proizvodne tehnologije i na prvom mjestu ljude,  za manje od 3 godine poslujemo sa 8 novih HAAS CNC mašina i timom od 30 uposlenih, od toga njih 8 sa visokom stručnom spremom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik  preduzeća koji je zajedno sa vrijednim Amerom Škiljanom pokrenuo ovaj projekt je pored toga vlasnik i vrlo uspješne građevinske firme ECK d.o.o., koja broji preko 100 uposlenih.

Naša vizija je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu u regiji. To ćemo postići kroz razvoj i rast preduzeća, strateške saveze i akvizicije, te učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima i mašinskim parkom.

 

In media

ASHA prodaja vozila