Početna Prijedorski region SANSKI LOVCI DOČEKUJU SEZONU SA NOVOM LOVNOM DOZVOLOM

SANSKI LOVCI DOČEKUJU SEZONU SA NOVOM LOVNOM DOZVOLOM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi trpe zbog pandemije koronavirusa, ali postoje i oni na koje ovakvo stanje nije ostavilo teške posljedice.

Među takvima je i Lovačko društvo „Sana“, čiji članovi se vrijedno pripremaju za predstojeću lovačku sezonu i nadaju se kako bi ona mogla započeti već početkom mjeseca jula.

U proteklom periodu, u vrijeme kada je otpočela pandemija, Lovačko društvo „Sana“ je pripremilo i prema nadležnim institucijama uputilo svu potrebnu dokumentaciju za dobijanje dozvole za predstojeću lovnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dozvola je uredno izdata od strane Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva USK i nema administrativnih prepreka za novu lovnu sezonu, ukoliko se poprave sadašnje okolnosti.

U međuvremenu, sanski lovci su uradili značajan posao kada se radi o prehrani divljači, te izgradnji lovačkih kućica, čeki i ostale infrastrukture u lovištu. Kada je riječ o ekonomskom poslovanju društva, Aganović ističe kako se stanje pandemije nije toliko teško odrazilo na njihovu finansijsku situaciju.

Lovci izmiruju svoje obaveze kada su u pitanju članarine i ostalo, uredno se isplaćuju dohoci zaposlenicima društva i sa nestrpljenjem iščekuje izlazak u lovište i početak nove sezone.

 

Sana RTV

ASHA prodaja vozila