Početna Kultura ŠA Fest antistres

ŠA Fest antistres

 

Zona opuštanja uz Ramba, Remi, Dr.Frica, muzičke i edukativne radionice, promocije, filmove i predavanja…

 

U hladovini stogodišnjih stabala Starog grada u Prijedoru, smjestila se ove godine i ŠA Fest Antistres zona. Odmor od cjelodnevne žurke uz jogu, izložbe, predavanja, radionice, promocije i filmove razlog su da u toku ovogodišnjeg ŠA Festa zauzmete mjesto u ovoj zoni.

Program Antistres zone besplatan je i dostupan svima, a počinje već 28. jula muzičkom radionicom „Upravljanje stresom“ koju će od 13.00 do 14.00 časova održati Vanja Jevrić – Fat V.

U petak 29. jula budimo se uz jogu sa Draganom od 10.00 do 11.00 časova. Od 12.00 do 13.00 pričamo sa Dr. Fricom o njegovoj knjizi „Život sa Idi(j)otima“, a već od 13.30 do 14.30. očekuje nas interesantna ekološka radionica Ramba Amadeusa i Centra za životnu sredinu iz Banjaluke pod nazivom „Šta ja kao individua mogu da uradim za rješavanje globalnog problema kao što je zagađivanje planete“.

U subotu 30. jula dan opet započinjemo jogom od 10.00 do 11.00 časova, a od 11.00 časova družimo se sa Remi Priselac (Elemental) sa kojom razgovaramo o knjizi pjesama „Masarykova“. Od 13.30 do 14.30 časova na istom mjestu sa nama je Igor Drinčić jedan od autora ŠA podcast projekta koji će nam održati radionicu „Live Streaming i podcast radionica: pojam, A/V oprema i tehnička realizacija”.

Pored navedenih sadržaja u toku noći možete da se opustite uz filmove, a u toku dana biće vam dostupna I prodajna izložba vintage električnih gitara.

Na vama je samo da odvojite 72 sata koja ćete provesti na ovogodišnjem ŠA Festu u Starom Gradu u Prijedoru!

Podršku ŠA Festu ove godine dali su: Grad Prijedor, Ministarstvo trgovine i turizma RS, Turistička organizacija Prijedor, ArcelorMittal, Evropska unija u BiH, Austronet, Jelen pivo, Beck’s, Vivia, Rooster, Tropik i Addiko banka – banka partner Festivala.

Za više informacija posjetite www.shafest.com ili ŠA Fest FB stranicu.