Početna Prijedorski region SA DNEVNOG REDA POVUČENA KADROVSKA RJEŠENJA

SA DNEVNOG REDA POVUČENA KADROVSKA RJEŠENJA

Sa dnevnog reda sjednice Skupštine grada Prijedora, zakazane za sutra, povučeno je šest tačaka koje se odnose na kadrovska rješenja budući da je sudskom presudom poništeno imenovanje Komisije za izbor i imenovanja, izjavio je Srni predsjednik gradskog parlamenta Mirsad Duratović.
Duratović je naveo da se sa dnevnog reda skidaju razrješenja i imenovanja vršilaca dužnosti na čelu Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove, Centra za socijalni rad i Agencije za ekonomski razvoj “PREDA-PD”, a da ostale tačke ostaju kao što je i najavljeno.

“Takođe, dodaju se dvije nove tačke, a to su razrješenje sadašnje i imenovanje nove Komisije za izbor i imenovanja, da bismo ispoštovali sudsku presudu”, rekao je Duratović.

Odbornici Skupštine grada Prijedor razmatraće sutra prijedlog rebalansa budžeta za ovu i nacrt budžeta za iduću godinu, prijedlog odluke o uključivanju Doma zdravlja u trezorski sistem poslovanja, informaciju o trenutnoj epidemiološkoj situaciji i prijedlog akcionog plana prevencije incidenata i krivičnih djela počinjenih iz mržnje i predrasuda za period 2022-2026.

kozarski.com