Početna Sport RUDAR U SERIJI TEŠKIH MEČEVA Tešić: Moramo da smanjimo greške u dodavanjima

RUDAR U SERIJI TEŠKIH MEČEVA Tešić: Moramo da smanjimo greške u dodavanjima

Rudar Prijedor je poražen u Širokom Brijegu(1:2)! Ekipa trenera Marka Tešića je odigrala dobar meč u kojem mu je malo nedostajalo da dođe do pozitivnog rezultata. Ipak, individuelne greške su skupo koštale Prijedorčane koji su pognute glave napustili Pecaru.

Generalno sam zadovoljan pristupom utakmici. Izašli smo da se nadigravamo a platili smo ceh našim greškama i na tome treba da radimo u narednom periodu. Imali smo određene greške koje je rival kaznio i došao do tri boda. Nismo bili dovoljno mirni, žurili smo posebno u fazi napada. Treba nam mirniji pas prema naprijed i na tome ćemo da radimo. Očekujem da nam se uskoro u tim vrati Ajdin Redžić koji ima dovoljno premijerligaškog iskustva da nam pomogne u organizaciji is igurnijim dodavanjima- poručio je mladi stručnjak.

Pred Rudarom je serija veoma teških mečeva sa ekipama iz vrha. Prva je u subotu protiv Veleža.

– Idemo utakmicu po utakmicu. I dalje imamo bodovnu prednost u odnosu na rivale ali pred nama su zaista teški mečevi. Ipak, vjerujem u svoje momke kako u igračkom tako i stručnom kadu idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se najboljem. Prvo o čemu sad razmišljamo je Velež koji sigurno ima igrački kadar da se nađe među prve tri ekipe, ali imaju problema sa realizacijom. Igramo na domaćem terenu tako da ćemo se adekvatno spremiti za ovaj meč- dodao je Tešić.

srpskainfo.com

FOTO: DRAGISA STOJNIC / INFOPRIJEDOR.BA

ASHA prodaja vozila