fbpx

„Rudar-Prijedor“ u subotu protiv „Sloge“

Susretima 11. kola nastavlja se Šampionat Republike Srpske u fudbalu. Fudbaleri „Rudar-Prijedora” u subotu gostuju u Bijeljini kod „Sloge“ iz Gornjeg Crnjelova, novajlije u Šampionatu Srpske. „Sloga“ je sa 18 postignutih i 8 primljenih golova najefikasniji tim prevenstva i nisu osjetili gorčinu poraza na domaćem terenu. Posljednja dva poraza ovog tima u gostima, daju nadu „Rudar-Prijedoru“ da mogu ostvariti povoljan rezultat, rekao je na pres konferenciji trener Prijedorčana Nedžad Žerić.

– Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica protiv veoma kvalitetnog protivnika koji ima velike ambicije u ovoj sezoni. Ritam susreta srijeda – subota i dva poraza ostavio je trag na tim „Sloge“. Protiv nas će igrati motivisano.Vjerujemo u sebe i pozitivan rezultat – naglasio je Nedžad Žerić.

U predstojećem meču, timu „rudara“ nedostajaće golman Mirza Hamzabegović, Predrag Lajić i povrijeđeni Emir Kukavica. U povoljan rezultat uvjeren je Mario Sajak koji iz kola u kolo igra sve bolje.

– Vjerujem u našu ekipu. Ako damo sve od sebe, možemo u Prijedor donijeti bod. Presudiće borbenost našeg mladog tima u odnosu na veoma iskusne domaćine – kazao je Sajak.

Fudbalere “Rudar-Prijedora” ohrabruje činjenica da u posljednjih pet prvenstvenih utakmica nisu poraženi i da bolje igraju u gostima nego na domaćem terenu. “Sloga” je sa 22 boda drugi tim Lige, iza lidera “Borca” koji im bježi 4 boda. „Rudari“ su osvojili 13 bodova, postigli i primili po osam golova, te su sedmoplasirani tim Lige.

K.V.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila