Mate Rimac objavio je Facebooku screenshot dopisivanja s jednim svojim saradnikom, u kojem ga ovaj obavještava da mora izvaditi bosanskohercegovačke dokumente kako bi kupio zemlju u Bosni i Hercegovini.

“Stari, trebao bi izvaditi BiH ličnu kartu, jer kao stranac ne možeš kupiti zemlju u BiH. Možeš jedino preko firme, ali lakše ti je da izvadiš osobnu i kupiš kao domaći državljanin. Hoćeš da ja vidim što trebaš za osobnu”, napisao mu je nepoznati pošiljatelj.

Ubrzo zatim, objava je nestala s Facebooka.
Mate Rimac otvorio firmu u rodnom Livnu – planira i nove projekte 05.01.23. 21:26
Mate Rimac otvorio firmu u rodnom Livnu – planira i nove projekte

“A pas mater… Baš nisam nikad htio te bosanske dokumente. Ok onda, kad dođem drugi put. Sad će reć ‘Evo ga, priprema se za bijeg'”, odgovorio je Rimac.

“Nisam znao da sam stranac u svom rodnom gradu. ‘Evo ga, brzo će i on k’o Mamić’, napisao je Rimac na Facebooku, a zatim je obrisao cijelu objavu.

U Livnu osnovao turističku firmu

Inače, Rimac je u Livnu osnovao tvrtku Continental Adventure koja se bavi “outdoor” turizmom i marketinškim uslugama. Tvrtka organizira jednodnevne i višednevne izlete, a trenutačno gradi prvi glamping resort na tom području.

Taj će resort, uz smještaj i brojne aktivnosti na otvorenom, gostima nuditi fotosafari s divljim konjima, kao i izlete na Dinaru. Ranije je u Livnu Mate Rimac pokrenuo i tehnološki park Linnovate, u kojemu je nastao niz manjih tvrtki, prenosi Index.hr.