Početna BiH Riđokosa ljepotica koja je ujedinila region pobijedila tešku bolest

Riđokosa ljepotica koja je ujedinila region pobijedila tešku bolest

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mala Helena Gavran iz Foče čija je bolest digla cijelu Srbiju i region na noge je ozdravila!

Kako kaže djevojčicina tetka Jelena Isakov, prije manje od pola sata završen je kontrolni pregled i doktorka je sa roditeljima podijelila najlepše moguće vijesti.

– Helena je ozdravila. Malopre je imala posljednji, kontrolni pregled kod doktorke i ona je potvrdila da su rezultati dobri. Rekla je roditeljima: “Vaša Helena je zdrava djevojčica i tako je od sada tretirajte” – kaže za Blic Jelena Isakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helena će imati redovne kontrole i po riječima doktorke koja je vodila njen slučaj, najvjerovatnije će moći da ih obavlja uSrbiji.

Helenina tetka kaže da će čim malo ojača i stane na noge Helena sa roditeljima krenuti iz Pariza u Beograd.

Mala Helena Gavran bila je vesela i zdrava riđokosa djevojčica, sve dok nije počela da povraća, biva pospana, razdražljiva i ljuta. Mislilo se da je samo ljubomorna jer je na svijet došla njena najmlađa sestra, treća kćerkica u porodici.

Međutim, u avgustu prošle godine, kada je imala četiri godine, dijagnostifikovan joj je hidrocefalus, a onda i tumor na malom mozgu.

Hitno je operisana, tumor je odstranjen, ali nadu za njen dalji oporavak, budući da je tumor maligni, pružilo je liječenje u inostranstvu, za šta je cijela Srbija, ali i dobri ljudi iz regiona, sakupljali novac.

Tako malena, ona je u bolnici u Parizu vodila svoju najveću bitku i – pobijedila, na radost svih.

ASHA prodaja vozila