Početna Crna hronika Reprezentativac BiH doživio nesreću: Oborio stup rasvjete, tri jarbola i hidrant

Reprezentativac BiH doživio nesreću: Oborio stup rasvjete, tri jarbola i hidrant

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović nije ozbiljnije povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu u 22:45 sati dogodila na južnoj gradskoj saobraćajnici, u blizini benzinske pumpe „Gazprom”.

Ali, M. S., njegov suvozač iz automobila Audi 7, zadržan je na daljnjem liječenju i ljekari intenzivno prate njegovo zdravstveno stanje.

U saobraćajnoj nesreći je, osim Todorovića, učestvovao i A. M. (23) iz Tuzle, vozač Opel Astre, kojem je, zajedno sa suvozačem A. S., ukazana pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, piše Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda, međutim, saznajemo da su svi povrijeđeni, izuzev M. S., koji je pušteni na kućno liječenje.

Službenici OKP PU Tuzla nastavljaju rad na dokumentiranju slučaja.

“Nakon kontakta s Opel Astrom, vozač automobila Audi 7 oborio je stub ulične rasvjete, dva saobraćajna znaka, tri jarbola i hidrant na benzinskoj pumpi”, saznaje Avaz u Policijskoj upravi MUP-a TK.

U Tuzli je sinoć padao snijeg i kolovoz je bio izuzetno klizav. Daljnjom istragom biće utvrđeno je li bilo oduzimanja prava prvenstva prolaza ili je neko od učesnika u udesu vozio prebrzo.

glassrpske.com

ASHA prodaja vozila