Na repertoaru kina Kozara od 17. do 23. marta:
Film – Pas

Termin – od 17. do 23.03. u 20.30
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 101 minuta
Originalni naziv filma – Dog
Žanr – Komedija
Uloge – Channing Tatum, Q’orianka Kilcher, Ethan Suplee
Režija – Reid Carolin, Channing Tatum

Bivšem vojnom rendžeru Briggsu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje. Njihovo putovanje natjeralo ih je na jedan poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao
nekoliko nevjerojatnih situacija. Upravo to Briggsa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim suputnikom.

Film – Škola magičnih životinja – sinhronizovan
Termin – od 17. do 23.03. u 18.30
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 93 minuta
Originalni naziv filma – School of Magical Animals
Žanr – porodični, avantura
Uloge – Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky
Režija – Gregor Schnitzler

Priča prati novu djevojku u gradu – Idu koja se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija. Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći čarobne životinje. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.