Početna Prijedorski region Repertoar kina “Kozara” od 25. februara do 03. marta

Repertoar kina “Kozara” od 25. februara do 03. marta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film – Jedini izlaz
Termin – od 25.02. do 03.03. u 20.30
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 110 minuta
Žanr – Psihološki triler
Uloge – Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić
Režija – Darko Nikolić

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.
Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od prije šest godina.
Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucjena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film – Tom i Džeri
Termin – od 25.02. do 03.03. u 18.00
Cijena ulaznice – 4 KM
Trajanje – 101 minuta
Žanr – Animirani
Uloge – Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Jordan Bolger
Režija – Tim Story

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovno oživljava kad se Džeri useli u najljepši hotel Njujorka uoči “vjenčanja vijeka”, prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak da riješi problem glodara u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija.

ASHA prodaja vozila