Početna Sport REFLEKTORI OBASJALI STADION FK “PLAMEN”

REFLEKTORI OBASJALI STADION FK “PLAMEN”

Reflektori su večeras obasjali stadion Fudbalskog kluba “Plamen” u Donjem Vodičevu kod Novog Grada. Za igrače ovog Fudbalskog kluba reflektori na stadionu znače mnogo. Osim što će igrati utakmice u noćnom terminu, sada su se stekli i uslovi za noćne treninge, a naročito je to značajno u ljetnom periodu.

“Uspjeli smo, uz pomoć opštine Novi Grad, da uradimo mnogo toga. Od nadogradnje svlačionica, rekonstrukcije stadiona, ograde… Tu je i prostor za društvene aktivnosti. Sada imamo bolje uslove za treninge i utakmice”, rekao je Zoran Rađenović, predsjednik FK “Plamen”.

“Vjerujemo da će ovaj stadion u narednom periodu biti jedan od najboljih na području opštine Novi Grad. Ovo je Fudbalski klub sa dugom tradicijom, mnogo generacija je prošlo kroz ovaj klub”, rekao je Miroslav Drljača, načelnik opštine Novi Grad.

Prvi prijateljski meč u noćnom terminu FK “Plamen” odigrao je sa FK “Mladost” iz Glamočana. Među onima koji su snagu odmjerili na terenu bio je i Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. “Sa sportskim prijateljima iz Glamočana i Donjeg Vodičeva igrali smo tradicionalnu utakmicu veterana. Danas je vrlo važan dan za Donje Vodičevo, s obzirom da su uspijeli vlastitim sredstvima da obezbijede reflektore kako bi imali bolje uslove”, rekao je Šeranić.

FK “Plamen” iz Vodičeva se takmiči u regionalnoj ligi RS – Grupa Zapad.

kozarski.com