Početna Crna hronika Rasvijetljeno nekoliko krivičnih djela

Rasvijetljeno nekoliko krivičnih djela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, Policijske stanice Prijedor 2, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti opšteg kriminaliteta, izvršili su kriminalističku obradu lica I.L. (1981) i L.S. (1984) oba iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su na području grada Prijedora izvršila pet krivičnih djela.

Osumnjičeno lice I.L. se tereti da je u toku noći 13/14.05.2019. godine izvršilo krivično djelo „Teška krađa“ na štetu lica S.D., vlasnika jednog UO u Prijedoru. Pored navedenog, osumnjičeno lice I.L. se tereti da je dana 15.05.2019. godine na štetu lica D.V. iz Prijedora izvršilo krivično djelo „Krađa“, te tom prilikom otuđilo novac u iznosu od 1200,00 KM.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice L.S. (1984)  u vremenskom periodu od 30.04.2019. do 10.05.2019. godine izvršilo tri krivična djela „Prevara“ na području grada Prijedora, te na taj način oštećenim licima pričinilo materijalnu štetu u ukupnom iznosu  260,00 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve mjere i radnje koje su preduzete s ciljem rasvjetljavanja navedenih krivičnih dijela, sprovedene su od strane policijskih službenika PS Prijedor 2 uz saglasnost sa postupajućim tužiocem OJT Prijedor.  Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica, nadležnom tužilaštvu će biti dostavljeni izvještaji za krivična djela koja su počinili.

ASHA prodaja vozila