Početna Crna hronika Rasvijetljeno krivično djelo „Razbojništvo“ izvršeno nad radnicom marketa

Rasvijetljeno krivično djelo „Razbojništvo“ izvršeno nad radnicom marketa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u vremenskom periodu od 15. januara do 05. februara 2020. godine, tokom realizacije akcije kodnog naziva Insajder identifikovali su lica A.M. A.R. A.U. svi iz Prijedora i  I.B. državljanin Hrvatske za koje postoji sumnja da su tokom 2019. i 2020. godine na području ove Uprave izvršili četiri krivična djela.

Osumnjičena lica A.M. i I.B. se terete da su dana 01.01.2020. godine, oko 20,45 časova, u Prijedoru u ulici Majora Milana Tepića uz prijetnju upotrebe noža od radnice marketa otuđila novac čime su izvršili krivično djelo „Razbojništvo“.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice A.M. u mjesecu septembru 2019. godine, na području Prijedora  izvršilo dva krivična djela „Teška krađa“ nad trgovačkom radnjom i ugostiteljskim objektom privatno vlasništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkom obradom lica A.U. utvrđeno da je dana 10.11.2019. godine, u mjestu Trnopolje, izvršio krivično djelo „Paljevina“.

Materijalna šteta pričinjena izvršenjem ovih krivičnih djela iznosi oko 10.000,00 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv lica A.M. A.R. A.U. i I.B. biće dostavljeni izvještaji za navedena krivična djela.