Početna Crna hronika Rasvijetljena tri krivična djela

Rasvijetljena tri krivična djela

created by dji camera

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica / Bosanska Dubica dana 10.10.2022. godine izvršili su kriminalističku obradu lica M.M. iz Kozarske Dubice zbog postojanja osnova sumnje da je na području Kozarske Dubice počinio više krivičnih djela.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni M.M. u februaru mjesecu 2021. godine počinio krivično djelo „Teška krađa“ na način da je iz objekta kuće privatnog vlasništva otuđio novac. Početkom oktobra mjeseca ove godine, na štetu istog lica, osumnjičeni je počinio i krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ oštetivši fasadu objekta kuće sprejom crne boje.

Istog dana osumnjičeni je na štetu drugog lica iz Kozarske Dubice koje se trenutno nalazi u inostranstvu, na isti način sprejom crne boje oštetio fasadu objekta kuće čime je počinio krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.
Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.M. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Teška krađa“.