Početna Vijesti Rasvijetljena dva krivična djela nad trgovačkim radnjama te pronađen dio otuđenih predmeta

Rasvijetljena dva krivična djela nad trgovačkim radnjama te pronađen dio otuđenih predmeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske stanice Omarska dana 15 .06.2019. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica D.M. (2001) i A.R. (2000) oba iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila dva krivična djela ” Teška krađa ” nad dvije trgovačke radnje privatnog vlasništva.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičena lica, u toku noći 09/10.06.2019. godine, u mjestu Srednja Marićka nasilno ušla u objekat trgovačke radnje te otuđili novac u iznosu od oko 120,00 KM i različite vrste prehrambenih proizvoda.

Takođe je utvrđeno da su osumnjičena lica, u toku noći 12/13.06.2019. godine, u mjestu Marićka nasilno ušla u objekat trgovačke radnje iz koje su otuđili određenu količinu cigareta, alkoholnog pića i novac u iznosu od oko 1.000,00 KM. Dio otuđenih predmeta je pronađen te privremeno oduzet nakon čega će biti vraćeni vlasnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv lica D.M. i A.R. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela “Teška krađa”.

ASHA prodaja vozila