Početna Vijesti Radojičić na jutarnjoj kafi, Đaković na Danima cvijeća, u Prijedoru i Banjaluci...

Radojičić na jutarnjoj kafi, Đaković na Danima cvijeća, u Prijedoru i Banjaluci četvoro mrtvih

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se u prijedorskom selu Ravska odvijala filmska drama u kojoj je smrtno stradao policajajc Slađenko Tubin, gradonačelnik Đaković je slao telegrame saučešća kao da se Ravska i Brezičani u najmanju ruku nalaze na drugom kontinetu, a na Malom trgu organizovani su i Dani cvijeća.

Da li je ovo cvijeće za naše sahrane. Sramota. Danas bi trebao biti dan žalosti u Prijedoru, poručio je jedan Prijedorčanin.

Prvi čovjek grada na Vrbasu, po dobrom ustaljenom običaju okrenuo je glavu od realnosti koja se dešava oko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stravičnog trostrukog ubistva u kojem je nastradao Slaviša Krunić, preduzetnik koji je u ,,Radojičićevoj“ Banjaluci zapošljavao stotine radnika, a u cijeloj BiH više od 2000 radnika, gradonačelnik Banjaluke je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju opuštene kafe sa ,,pobratimom“ Maksimom Dimitrievskim, gradonačelnikom Kumanova.

Neka gradonačelnik napravi još šire šetalište, i neka napravi najveću kupolu u obliku šarenih kišobrana, možda će pod nju stati sva sramota bezbjednosnog stanja u Banjaluci, pa neka tu sa svim gradonačelnicima svijeta ispija jutarnje kafice, dok se van te kupole dešavaju brutalan ubistva, rekao je jedan Banjalučanin.

Gradonačelniku Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću mnogi su zamjerili odbijanje posebne sjednice na kojoj bi se raspravljalo o stanju bezbjednosti u gradu na obalama Vrbasa.

ASHA prodaja vozila