fbpx

Radojičić na jutarnjoj kafi, Đaković na Danima cvijeća, u Prijedoru i Banjaluci četvoro mrtvih

Dok se u prijedorskom selu Ravska odvijala filmska drama u kojoj je smrtno stradao policajajc Slađenko Tubin, gradonačelnik Đaković je slao telegrame saučešća kao da se Ravska i Brezičani u najmanju ruku nalaze na drugom kontinetu, a na Malom trgu organizovani su i Dani cvijeća.

Da li je ovo cvijeće za naše sahrane. Sramota. Danas bi trebao biti dan žalosti u Prijedoru, poručio je jedan Prijedorčanin.

Prvi čovjek grada na Vrbasu, po dobrom ustaljenom običaju okrenuo je glavu od realnosti koja se dešava oko njega.

Nakon stravičnog trostrukog ubistva u kojem je nastradao Slaviša Krunić, preduzetnik koji je u ,,Radojičićevoj“ Banjaluci zapošljavao stotine radnika, a u cijeloj BiH više od 2000 radnika, gradonačelnik Banjaluke je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju opuštene kafe sa ,,pobratimom“ Maksimom Dimitrievskim, gradonačelnikom Kumanova.

Neka gradonačelnik napravi još šire šetalište, i neka napravi najveću kupolu u obliku šarenih kišobrana, možda će pod nju stati sva sramota bezbjednosnog stanja u Banjaluci, pa neka tu sa svim gradonačelnicima svijeta ispija jutarnje kafice, dok se van te kupole dešavaju brutalan ubistva, rekao je jedan Banjalučanin.

Gradonačelniku Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću mnogi su zamjerili odbijanje posebne sjednice na kojoj bi se raspravljalo o stanju bezbjednosti u gradu na obalama Vrbasa.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila