Početna Prijedorski region RADNICIMA „MLJEČANICE“ PO 500 MARAKA

RADNICIMA „MLJEČANICE“ PO 500 MARAKA

Uprkos problemima koje je donijela pandemija korona virusa, na završetku ove kalendarske godine rukovodstvo Specijalne bolnice „Mlječanica“ obradovalo je zaposlene sa jednokratnom pomoći u iznosu od po 500 maraka.

Pomoć u jednakom iznosu dobili su svi radnici bez obzira na kojem se radnom mjestu nalaze. Radnici ove ustanove ne kriju zadovoljstvo i ističu da im mnogo znači što je uprava prepoznala njihov trud i zalaganje u veoma teškim uslovima rada.

„Mnogo nam znači što je poslovodstvo prepoznalo naš rad i zalaganje da pružimo svoj maksimum“, kaže Nataša Nikolić, zamjenik glavnog tehničara.

Specijalista fizijatrije, doktor Đorđe Domanović naglašava da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi timskim radom uspjeli da prebrode sve izazove i probleme koje je donijela pandemija koraona virusa.

Specijalna  bolnica „Mlječanica“ u ovoj godini ostvarila je dobit u iznosu od 155 hiljada maraka. U upravi bolnice ističu da takvog rezultata ne bi bilo da nije bilo maksimalne posvećenosti svih zaposlenih.

„Svi zaposleni bili su dio jednog tima i svi su na svojim radnim mjestima dali svoj maksimum. Zato smo i odlučili da dio sredstava od ovogodišnje dobiti podijelimo upravo njima“, kaže Darko Banjac, direktor „Mlječanice“.

U Specijalnoj bolnici „Mlječanica“ ističu da bez timskog rada nema napretka i da dosadašnje ponašanje zaposlenih obećava još bolje rezultate u narednom periodu. U upravi ove ustanove planiraju da iz vlastitih sredstava u idućoj godini radnicima povećaju plate do pet do deset posto.

kozarski