Početna Prijedorski region RADNICI “KOMUNALNIH USLUGA” U AKCIJI ČIŠĆENJA “PAŠINCA”

RADNICI “KOMUNALNIH USLUGA” U AKCIJI ČIŠĆENJA “PAŠINCA”

Zaposleni u „Komunalim uslugama“, njih 40 tak,  danas su radili na uređenju gradskog groblja Pašinac. Na terenu nisu bili samo radnici čistoće već i drugi zaposlenici tog preduzeća.

Uz čistačei referenti, knjigovođe, pravnici, ekonomisti, rukovodioci, radnici uprave ”Komunalnih usluga”. U kancelarijama su ostavili računare i ostalu opremu i danas ih zamijenili grabljama, trimerima, kosilicama… Svi su htjeli da se što bolje uredi Gradsko groblje. To su uglavnom domaćini koji, i kod svojih kuća, rade sličan posao tako da nije teško, kaže Zorana Mirković, rukovodilac pravnih i kadrovskih poslova u Komunalnom. Sve je dogovoreno za samo jedan dan. Ni žuljevi ne smetaju kad se zajedno radi dobar posao.

Biće razmotrene  i sugestije građana koje su pristigle na adresu i pravne službe u “Komunalnim uslugama” u kojim se traži zaključavanje groblja i to  da se u ovaj prostor  ne uvode kućni ljubimci. Iz “Komunalnih usluga” uputili su apel Prijedorčanima da im se pridruže u akciji, na način da urede prostor oko spomenika gdje su sahranjeni njihovi najbliži.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila