Početna Magazin Rada Manojlović priznala da je bankrotila

Rada Manojlović priznala da je bankrotila

Pjevačica Rada Manojlović pleni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Pjevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pjesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije željela da govori javno.

“Snimam dve nove pesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pesme, onda moraš dobro i da platiš”, istakla je za Svet Rada.

“Cobi mi peva prateće vokale, ali pesma nije duet. Svidela mi se pesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspevali da se uklopimo”, zaključila je Manojlovićeva.

Mediji u Srbiji su ranije pisali da Rada Manojlović navodno otplaćuje kockarske dugove svog momka Harisa Berkovića.

Dental Studio Prijedor