Početna Vijesti Racija u Banjaluci: Oduzeti kokain, palica i suzavci

Racija u Banjaluci: Oduzeti kokain, palica i suzavci

Banjalučka policija je tokom vikenda izvršila raciju u 10 ugostiteljskih objekata tokom kojih su, između ostalog, pronađeni i oduzeti kokain, suzavci i jedna metalna teleskopska palica.

Kako nezvanično saznajemo, racija je izvršena u ugostiteljskim objektima “Tuborg pab”, „Boom boom room”, “Haos pab”, klub “Spejs” i drugim lokalima.

Iz PU Banjaluka su saopštili da su prilikom vršenja operativno-taktičke mjere i radnje racije u nedjelju u jednom ugostiteljskom objektu

policijski službenci, lišili su slobode lice S. Đ. iz Banjaluke, jer je po uočavanju policijskih službenika od sebe odbacilo četiri PVC vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne bruto mase 2,2 grama.

„Lice S. Đ. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain u organizmu.

Od lica S.Đ. su uz potvrdu oduzete prethodno opisane četiri PVC vrećice. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci.

Istog dana, u ugostiteljskom objektu policijski službenici lišili su slobode lice N .R. iz Banjaluke, jer je navedeno lice po uočavanju policijskih službenika od sebe odbacilo jednu PVC vrećicu u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne bruto mase 0,8 grama“, piše u saopštenju.